Τρόποι Πληρωμής / Αποστολής | Ilashartis

Τρόποι Πληρωμής / Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α) Αντικαταβολή ( με την παράδοση στο χώρο σας και για παραγγελίες παραλαβής από το κατάστημα μας). Κόστος Αντικαταβολής 3€ παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας και δωρεάν έξοδα για παραλαβές από το κατάστημα μας. Οι Αντικαταβολές ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός της Ελληνικής Επικράτειας και όχι για παραγγελίες εξωτερικού.

β) Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω Paypal. Πληρωμές μέσω Paypal έχετε 5% οικονομική επιβάρυνση.

γ) Πληρωμή μέσω Viva Wallet μεταφέρεστε σε ασφαλές σύστημα πληρωμών της Viva Wallet. Πληρωμές μέσω Viva Wallet με Μηδενική Επιβάρυνση.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – XΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

α) Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα

β) Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών για την Ελλάδα  και με το Ελληνικό Ταχυδρομείο ή με εταιρεία Courier για παραγγελίες εξωτερικού. Στο στάδιο του checkout  μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία αποστολής σας εμφανίζονται το έξοδα αποστολής καθώς και ο τρόπος αποστολής  με Courier ή με το Ταχυδρομείο για παραγγελίες εξωτερικού. Μετά την αποδοχή της παραγγελίες σας θα σας αποστέλλετε σχετικό Email με το Link παρακολούθησης της παραγγελίας καθώς και του αριθμού αποστολής.

Την ευθύνη για την παραλαβή του προϊόντος την έχετε εσείς. Η “ILashArtis” δεν ευθύνεται για περιπτώσεις που λόγω δική σας πλημμέλειας δεν έχετε παραλάβει το προϊόν όπως επί παραδείγματι αν έχετε καταχωρήσει λάθος τα στοιχεία διεύθυνσης σας, παραλείψετε να παραλάβετε το προϊόν από την εταιρία ταχυμεταφορών κ.λ.π.

Χρόνος Παράδοσης

Οι παραγγελίες για την Ελλάδα τίθενται υπό επεξεργασία και αποστέλλονται συνήθως εντός 24 ωρών από τη στιγμή της παραγγελίας και αποστολή στο χώρο σας εντός 48 ωρών, εκτός από μερικές απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, τηρούμενου ότι το προϊόν βρίσκεται σε διαθεσιμότητα. Για παραγγελίες που γίνονται σε Σαββατοκύριακα ή αργίες, αυτές θα τίθενται υπό επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Για παραγγελίες  εξωτερικού,  θα αποστέλλονται εντός 24 ωρών και θα έχετε δυνατότητα παραλαβής εντός 7- 10 εργάσιμων ημερών με το Ταχυδρομείο και 1-4 ημερών με την Courier ανάλογα με την χώρα προορισμού, τηρούμενοι ότι το προϊόν βρίσκεται σε διαθεσιμότητα. Για παραγγελίες που γίνονται σε Σαββατοκύριακα ή αργίες, αυτές θα τίθενται υπό επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι παραγγελίες σε Τρίτες χώρες εξωτερικού εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδεχομένως να υπόκεινται σε επιπλέον φόρος και δασμούς οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των προϊόντων. Ο έλεγχος για την ύπαρξη τέτοιων επιβαρύνσεων καθώς και η πληρωμή τους στις αρμόδιες Αρχές είναι αποκλειστικά στη δική σας ευθύνη.