ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α) Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω Paypal.

β) Πληρωμή με όλες τις κάρτες Visa, Maestro, Amex, Debit μεταφέρεστε σε ασφαλές σύστημα πληρωμών της τράπεζας Viva Wallet. Πληρωμές μέσω Viva Wallet έχετε 0% Επιβάρυνση.

γ) Πληρωμή στο φυσικό μας κατάστημα.

δ) Με τραπεζική μεταφορά σε Τράπεζα Πειραιώς ή Eurobank ( στην συγκεκριμένη περίπτωση οι παραγγελίες στέλνονται από το κατάστημα μας στην Courier μόλις γίνει η εκκαθάριση του ποσού και εμφανιστεί στον τραπεζικό λογαριασμό μας.  Εάν το έμβασμα γίνει από διαφορετική Τράπεζα είναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ υποχρέωση η οικονομική επιβάρυνση και των δύο τραπεζών. Για την αναγνώριση της πληρωμής αναγράψτε τον αριθμό της παραγγελίας σας.

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:

MAGDALENA FRANKOWSKA

ΤΡΑΠΕΖΑ EURO-BANK: 

IBAN: GR79 0260 2990 0000 0020 1486 372

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR68 0172 7010 0057 0109 5872 600

VIVA WALLET
IBAN: GR59 7010 0000 0008 9159 1838 188

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – XΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

α) Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα και δυνατότητα πληρωμής εκείνη τη στιγμή.

β) Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών Elta Courier ή DHL Express  εντός της Ελληνικής Επικράτειας και με την DHL Express Courier για παραγγελίες εξωτερικού. Στο στάδιο του checkout  μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία αποστολής σας εμφανίζονται το έξοδα αποστολής.

Μετά την αποδοχή της παραγγελίες σας θα σας αποστέλλετε σχετικό Email με το Link παρακολούθησης της παραγγελίας καθώς και του αριθμού αποστολής.

Την ευθύνη για την παραλαβή του προϊόντος την έχετε εσείς. Η “ILashArtis” δεν ευθύνεται για περιπτώσεις που λόγω δική σας πλημμέλειας δεν έχετε παραλάβει το προϊόν όπως επί παραδείγματι αν έχετε καταχωρήσει λάθος τα στοιχεία διεύθυνσης σας, παραλείψετε να παραλάβετε το προϊόν από την εταιρία ταχυμεταφορών κ.λ.π.

Χρόνος Παράδοσης

Οι παραγγελίες εντός της  Ελληνικής επικράτειας τίθενται υπό επεξεργασία και αποστέλλονται συνήθως εντός 24 ωρών και για παραγγελίες μέχρι τις 12:00 αυθημερόν από τη στιγμή της παράδοσης της στην Courier η αποστολή της στο χώρο σας γίνεται εντός 48 ωρών, εκτός από μερικές απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, τηρούμενου ότι το προϊόν βρίσκεται σε διαθεσιμότητα. Για παραγγελίες που γίνονται σε Σαββατοκύριακα ή αργίες, αυτές θα τίθενται υπό επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Για παραγγελίες  εξωτερικού,  θα αποστέλλονται εντός 24 ωρών και θα έχετε δυνατότητα παραλαβής εντός 7- 10 εργάσιμων ημερών με το Ταχυδρομείο και 1-4 ημερών με την DHL Express  Courier ανάλογα με την χώρα προορισμού, τηρούμενοι ότι το προϊόν βρίσκεται σε διαθεσιμότητα. Για παραγγελίες που γίνονται σε Σαββατοκύριακα ή αργίες, αυτές θα τίθενται υπό επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι παραγγελίες σε Τρίτες χώρες εξωτερικού εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδεχομένως να υπόκεινται σε επιπλέον φόρος και δασμούς οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των προϊόντων. Ο έλεγχος για την ύπαρξη τέτοιων επιβαρύνσεων καθώς και η πληρωμή τους στις αρμόδιες Αρχές είναι αποκλειστικά στη δική σας ευθύνη.