Τρόποι Πληρωμής / Αποστολής | Ilashartis

Τρόποι Πληρωμής / Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α) Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω Paypal. Πληρωμές μέσω Paypal έχετε 5% οικονομική επιβάρυνση.

β) Πληρωμή μέσω Viva Wallet μεταφέρεστε σε ασφαλές σύστημα πληρωμών της Viva Wallet. Πληρωμές μέσω Viva Wallet με Μηδενική Επιβάρυνση.

γ) Πληρωμή στο φυσικό μας κατάστημα.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – XΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

α) Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα και δυνατότητα πληρωμής εκείνη τη στιγμή.

β) Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών Elta Courier ή DHL Express  εντός της Ελληνικής Επικράτειας και με το Ελληνικό Ταχυδρομείο ή με την DHL Express Courier για παραγγελίες εξωτερικού. Στο στάδιο του checkout  μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία αποστολής σας εμφανίζονται το έξοδα αποστολής καθώς και οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής με Courier ή με το Ταχυδρομείο για παραγγελίες εξωτερικού. Μετά την αποδοχή της παραγγελίες σας θα σας αποστέλλετε σχετικό Email με το Link παρακολούθησης της παραγγελίας καθώς και του αριθμού αποστολής.

Την ευθύνη για την παραλαβή του προϊόντος την έχετε εσείς. Η “ILashArtis” δεν ευθύνεται για περιπτώσεις που λόγω δική σας πλημμέλειας δεν έχετε παραλάβει το προϊόν όπως επί παραδείγματι αν έχετε καταχωρήσει λάθος τα στοιχεία διεύθυνσης σας, παραλείψετε να παραλάβετε το προϊόν από την εταιρία ταχυμεταφορών κ.λ.π.

Χρόνος Παράδοσης

Οι παραγγελίες εντός της  Ελληνικής επικράτειας τίθενται υπό επεξεργασία και αποστέλλονται συνήθως εντός 24 ωρών από τη στιγμή της παραγγελίας και αποστολή στο χώρο σας εντός 48 ωρών, εκτός από μερικές απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, τηρούμενου ότι το προϊόν βρίσκεται σε διαθεσιμότητα. Για παραγγελίες που γίνονται σε Σαββατοκύριακα ή αργίες, αυτές θα τίθενται υπό επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Για παραγγελίες  εξωτερικού,  θα αποστέλλονται εντός 24 ωρών και θα έχετε δυνατότητα παραλαβής εντός 7- 10 εργάσιμων ημερών με το Ταχυδρομείο και 1-4 ημερών με την DHL Express  Courier ανάλογα με την χώρα προορισμού, τηρούμενοι ότι το προϊόν βρίσκεται σε διαθεσιμότητα. Για παραγγελίες που γίνονται σε Σαββατοκύριακα ή αργίες, αυτές θα τίθενται υπό επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι παραγγελίες σε Τρίτες χώρες εξωτερικού εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδεχομένως να υπόκεινται σε επιπλέον φόρος και δασμούς οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των προϊόντων. Ο έλεγχος για την ύπαρξη τέτοιων επιβαρύνσεων καθώς και η πληρωμή τους στις αρμόδιες Αρχές είναι αποκλειστικά στη δική σας ευθύνη.