Βλεφαρίδες Extensions Ρόδος | Microblading | Lash Lifting

Στούντιο για Βλεφαρίδες Extensions Ρόδος. Τι μπορούμε να σου προσφέρουμε;

Οι υπηρεσίες ομορφιάς που παρέχονται στο Lash Studio Rhodes είναι επεκτάσεις βλεφαρίδων (Κλασσικές βλεφαρίδες, Ελαφρύ Όγκου και Mega Volume Eyelash Extensions), Lash Lifting, Σχηματισμός Φρυδιού και Microblading. Το εξειδικευμένο Στούντιο Βλεφαρίδων βρίσκεται στο κέντρου της πόλης της Ρόδου. Δίνεται μεγάλη έμφαση στην ποιότητα, στην άψογη εξυπηρέτηση που επιτρέπουν στο ilashArtis να παρέχει ασφάλεια, φροντίδα και εκπληκτικά αποτελέσματα στους πελάτες του.

Υπηρεσίες Eyelash Extensions

Εξειδικευμένες υπηρεσίες για Βλεφαρίδες Extensions στη Ρόδο λαμβάνοντας όλες τις παραμέτρους που απαιτούνται από μια έμπειρη Lash Artist για την προστασία των φυσικών σας βλεφαρίδων.
Κλασικές Βλεφαρίδες Extensions (τρίχα τρίχα)1,5 ώρα
Ελαφρύς Όγκος Βλεφαρίδων( Volume Lashes)2,5 ώρες
Όγκος Βλεφαρίδων( Mega Volume Lashes)3 ώρες
Lash Lifting (σήκωμα βλεφαρίδων)1 ώρα
Χέννα Βλεφαρίδων30 λεπτά
Αφαίρεση Βλεφαρίδων30 λεπτά

Refills

Τα Refills πρέπει να γίνονται μέχρι 2 εβδομάδες για την κλασική μέθοδο one by one και μέχρι 3 εβδομάδες για τις volume τεχνικές μετά από το τελευταίο ραντεβού. Oι φυσικές βλεφαρίδες μεγαλώνουν σε 3 κύκλους και πέφτουν φυσικά μαζί με τα extensions.

Μετά από κάθε τρίτο ή τέταρτο ραντεβού refill, οι πρόσθετες βλεφαρίδες πρέπει να αφαιρούνται συνολικά για λόγους υγείας και προστασίας των φυσικών βλεφαρίδων για την τοποθέτηση φουλ σετ Eyelashes με το κατάλληλο βάρος και μήκος για να διατηρηθούν και γερές και υγιείς οι φυσικές βλεφαρίδες.

 
βλεφαρίδες ρόδοςεξτένσιον βλεφαρίδες ρόδος
 

Αποτρίχωση - Microblading

Η αποτρίχωση στο πρόσωπο γίνεται με ειδικό κερί βιολογικών συστατικών ειδικό για την ευαίσθητη περιοχή του προσώπου. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Microblading Hμιμόνιμο τατουάζ φρυδιών διάρκειας 1.5 χρόνο.
Σχηματισμός Φρυδιού30 λεπτά
Σχηματισμός Φρυδιού & Χρωματισμός45 λεπτά
Microblading2 ώρες 30 λεπτά