Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση διάρκειας 2 ημερών που έχει σχεδιαστεί για νέες τεχνίτριες βλεφαρίδων που δεν έχουν καμία εμπειρία στην τοποθέτηση αλλά και για αρχάριες που δεν έχουν επιτυχημένη εκπαίδευση στο παρελθόν και θέλουν να ισχυροποιήσουν τις βασικές τους γνώσεις στη συγκεκριμένη μέθοδο η οποία αποτελεί την βάση στο ταξίδι σας αυτό.

Στην συγκεκριμένη εκπαίδευση αρχικά θα εξοικειωθείτε με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, θα μάθετε πώς να δουλεύετε σωστά με την στάση της πλάτης και του αυχένα σας για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα υγείας, επιπλέον θα μάθετε πως να κρατάτε τις λαβίδες σας με σωστό πιάσιμο βάζοντας την κατάλληλη πίεση με σκοπό να μην έχετε πόνο στους καρπούς και στα δάχτυλα σας. Πλήρη ενημέρωση και γνώση σχετικά με όλα τα προϊόντα βλεφαρίδων που υπάρχουν και τον τρόπο χρήσης τους.

Θα αποκτήσετε θεμελιώδεις και θεωρητικές γνώσεις συμπεριλαμβανομένων και των δικών μου τεχνικών, οι οποίες θα αποτελέσουν τα θεμέλια για τις περαιτέρω εκπαιδεύσεις σας .

Η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου σας περιλαμβάνει θεωρητικές γνώσεις της μεθόδου 1: 1 και βασικές αρχές ασφαλούς εφαρμογής βλεφαρίδων σε μανεκέν. Την δεύτερη ημέρα θα γίνει πρακτική εξάσκηση σε φυσικό μοντέλο υπό την πλήρη υποστήριξη και καθοδήγηση του εκπαιδευτή σας.


Αίτηση Εγγραφής
Περιλαμβάνετε στην εκπαίδευση σας:
  • Kit τοποθέτησης one by one
  • Εγχειρίδιο στην Αγγλική (πρωτότυπο) ή Ελληνική γλώσσα (μεταφρασμένο)
  • Οδηγός Πρακτικής Εξάσκησης
  • Πρακτική σε φυσικό μοντέλο
  • Συνεχόμενη υποστήριξη και συμβουλευτική μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης
  • Γεύμα, καφέ και διάφορα snacks
  • Απονομή διπλώματος παρακολούθησης εκπαίδευσης
Διάρκεια:
Ημέρα 1η : 10:00  - 18:00
Ημέρα 2η : 10:00 - 18:00  
Τιμή
2-ημέρες Ατομική Εκπαίδευση 699€

Επιθυμία μας είναι να πετύχετε στον χώρο των βλεφαρίδων με σκοπό να κάνετε αυτό που αγαπάτε υλοποιώντας τα όνειρα σας. Στόχος μας είναι να εφοδιαστείτε με τις πιο βέλτιστες τεχνικές και γνώσεις από τις εκπαιδεύσεις μας. Τα σεμινάρια συνδέονται μεταξύ τους αλλά παρέχουν διαφορετικό επίπεδο γνώσης σε κάθε επίπεδο προσαρμοσμένο πλήρως στις ανάγκες σας. Είναι αναγκαίο για να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε τις ατομικές εκπαιδεύσεις για τον κάθε εκπαιδευόμενο ξεχωριστά να έχουμε πλήρη εικόνα για το επίπεδο των γνώσεων σας. Συνεπώς στην φόρμα εγγραφής σε κατάλληλα πεδία θα μπορείτε να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση, την εμπειρία και φωτογραφίες από την δουλεία σας.

**Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σε κάθε βαθμίδα είναι η εξακρίβωση του επιπέδου εμπειρίας σας από εμάς με σκοπό να είμαστε σίγουροι ότι θα καλύψουμε τις απαιτήσεις σας. Θυμηθείτε να επισυνάψετε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες από την δουλείας σας στην φόρμα εγγραφής.


Αίτηση Εγγραφής